Műsorvezetés

A Bab Társulat kikiáltója: Zugmann Zoltán

Nem csak ott, ahol szórakozni vágyó Kisemberek és Nagyemberek gyűlnek össze az utcákon, tereken (fesztiválok), hanem az úri ruhát felöltő, céges rendezvényen résztvevő  Kisemberek és Nagyemberek szórakoztatása sem akadály.

Bizonyított, dokumentált felbukkanási helyei: Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Barokk Bál és Barokk Esküvő- Győr, Magyar Ízek utcája Budapest, Várkert Bazár Budapest, Bondoró Utcaszínházi Fesztivál – Balaton Kapolcs/Balatonalmádi, Csinnadratta Fesztivál és még sok helyen máshol is.

A Bab Társulat mint köret:  többször előfordult, hogy céges rendezvényeken, fesztiválokon, avatókon lépett fel, működött közre.  Egyéni és egyedi elgondolásokban, ötletekben szívesen  részt vesznek.

Kiállítások

A SZABADSÁG apróbetűs HŐSEI

A kiállítás tudósaink sorsát követi végig, akik hősiesen harcoltak az 1848-49-es szabadságharcban. De mi történt velük azután? Hogy alakult életük? Találmányaik sora, életművük felbecsülhetetlen érték számunkra, nevüket beírták a történelemkönyvekbe, ha sokszor az apró betűs részbe is. Hősök voltak így is, úgy is…

Apróbetű kutató: Zugmann Zoltán

Grafikus: Nádler Rita

nemlétező tárgyak tárlata

Halvány lila dunsztja sincs, hogy nézhet ki a radai rosseb? A kutyafáját! Akkor jöjjön el, és nézze meg! Buzás Mihály fiktív-tárgyelemző és rekettyés analizátor, valamint Zugmann Zoltán degeneratív grammatikus kiállítása a magyar verbális kultúra azon szereplőiről, melyekről nap, mint nap beszélünk, de még senki sem látta őket.

„Avagy, akad-e köztünk bárki, aki bizton meri állítani, hogy szemtől szembe találkozott a fába szorult féreggel, a fészkes fenével, vagy valaha megérintette a Deákné vásznát?!”

Folyamatosan bővülő tárlat. Interaktív megnyitó, értékes nyereményekkel. Szigorú, de szakszerű tárlatvezetés a rézfaszú bagolytól a halál fiáig.

Így érsz el minket!

A készülék túloldalán
Zugmann Zoltán.